“Почуй природу” цієї Години Землі! WWF та TABASCO презентують DJ-треки з голосами рисі, видри та пелікана

Річка для кожної людини має своє значення: чи це величезний Дніпро, чи невеликий потічок біля села, для когось ці річки — свої та рідні, й такі, які треба берегти.

14 березня у світі відзначають Міжнародний день дій на захист річок, їхніх вод та біорізноманіття. Про біорізноманіття говорить також і Година Землі 2018 року. Цієї Години Землі Всесвітній фонд природи WWF в Україні закликає зловити зв’язок з Землею, почути природу планети.

24 березня 2018 року о 20:30 українці вже 10-й рік поспіль символічно вимкнуть світло, щоб привернути увагу людства до здоров’я нашої планети, яке наразі далеке від ідеального. Connect2Earth (“Злови зв'язок з Землею”) — це головне повідомлення кампанії, яке говорить про те, що час налаштуватися на частоти планети, й цього року WWF в Україні пропонує почати зі звуку.

Цієї Години Землі для України креативним агентством TABASCO була розроблена ініціатива “Почуй природу”. Рись євразійська, ведмідь бурий, пелікан рожевий та видра річкова звернуться до українців в DJ треках Yuriy Dvblex, соціальних мережах та медіа.

Послухати треки “Почуй природу” можливо за посиланням: http://wwf.panda.org/uk/?324574/DJ-nature